Hogyan és miből főzzünk lekvárt? Készíts lekvárt saját ízlésed szerint!
Egyedi lekváros kanál készítése. Ilyen csak Neked lesz!
Fermentálunk Pozsgai Erzsébet fermentáló szakemberrel
Szombati nap
10:00 Érkezés, köszöntő, ismerkedés
11:00-13:00 A lekvárfőzés alapjai, eszközei
Hogyan készítsünk jó lekvárt?
Lekvárok készítése
13:00 Ebéd
13:45 -17:00 A kerámiázás alapjai, ismerkedés az agyaggal
Egyedi lekvároskanál készítése
17:00-tól szabad program (kirándulás a környéken, étterem stb. javaslatainkat lásd a Javaslatainknál)
Vasárnapi nap
9:00-12:00 Pozsgai Erzsébet, fermentáló szakember szakmai támogatásával megismerkedünk a fermentálással. Erzsi a balatonfüredi Életmód Klub oszlopos tagja, aki jókedvével és életenergiájával lehengerel mindenkit.